luni, 14 martie 2011

ce sa faci de plictiseala

Vi s-a intamplat vreodata sa fiti atat de plictisiti incat sa nu aveti chef de nimic? nici de televizor, calculator, somn, teme, servici samd....eu am gasit un remediu naturist: inarmati-va cu ceva si iesiti in strada sa bateti manelistii...daca nu sunteti inca expert si nu stiti sa faceti diferenta dintre un manelist si o persoana umana, va trebuie o momeala ( lant gros cu o cruce mare care sa para de aur, cd cu manele, autografe de la manelisti, etc) si va ascundeti undeva sa observati pe cei care dezvolta un oarecare interes despre "momeala".
Puteti sa ii bateti cat vreti...de divertisment, dar daca vreti sa ii terminati aveti 2 posibilitati : un tarus de lemn infipt in inima sau expunerea subiectului la melodii sinfonice.

HAVE FUN....>:)

6 critici.Da-te si tu critic.:

13Kill13 spunea...

Ooookkk.
1.De ce e ala dezbracat in primul cadru?
2.Cred ca se remarca manelistii deci nu prea ai cu sa-i cnfunzi;
3.Clar ca posibilitatile expuse de "terminare" a manelistilor dau roade dar nu e ceva unic.Adica poti sa termini pe oricine cu tarusul infipt in inima /:) .Muzica simfonica e tare da e clar ca nonvalorile nu o apreciaza deci e o idee buna.
Alte idei pentru neutralizarea manelistilor ar fi sa-i torturati punandu-i sa citeasca 5 minute pana mor sau sa le luati proviziile de seminte;

W0rM spunea...

1.nu stiu de ce e dezbracat ala in primul cadru...banuiesc ca a incercat si alte metode sa scape de plictiseala....
2.sunt manelisti care stau sub acoperire sau sunt persoane care nu au capacitatea de a-i distinge inca.
3.tarusul in inima e ceva specific vampirilor, care se stie ca nu mor oricum desi ar trebui( m-am gandit ca e o idee buna sa incercam si pe manelisti)
4. nu cred ca ai cum sa ii pui sa citeasca 5 minute fara sa ii inveti treaba asta. Si in legatura cu semintele...am citit un documentar cum ca aceste specii supravietuiesc pana la 3 zile fara seminte.

13Kill13 spunea...

1.Cred ca tu esti ala din primul cadru :))
2. ...
3.Foarte bine putem sa le taiem si capul
4.1.Asa e :-?
4.2.Sa-mi dai si mie sa citesc documentarul.Ma intreb cum se numeste..."Manelistul.Nici macar mediocru."

Isa spunea...

Uite, eu am incercat asta si acum iti scriu din spital...

13Kill13 spunea...

Deci s-a dovedit ca esti cocalara si ai cazut in propria-ti capcana :-?

W0rM spunea...

scrii din spital...ce sa inteleg...ca nu ai reusit sa bati vreo doua primate?...cumparat-i pistol si nu tinti spre burta ca e inutil...